Uw betrouwbare glasspecialist in Middenmeer

Is er bij u ingebroken in Middenmeer en is uw glas stuk? Wij weten als geen ander hoe vervelend dat is. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar! Dus ongeacht of het ’s nachts, weekend of een feestdag is, bij ons kunt u altijd terecht als u schade heeft aan uw voordeur of ruiten in Middenmeer of omgeving Middenmeer. Dat is pas service! Wij werken met verschillende soorten glas, dus wij kunnen altijd voldoen aan uw persoonlijke wensen. U kunt onder andere bij ons terecht voor de volgende glassoorten:

  • Enkel en dubbel glas
  • Gehard glas
  • Figuurglas
  • Veiligheidsglas

Staat uw gewenste soort hier niet tussen? Geen probleem, wij streven naar de tevredenheid van onze klanten en zoeken samen met u naar een passende oplossing. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u in Middenmeer en omgeving kunnen bieden.

Direct uw ruit laten vervangen?

In Middenmeer kunt u rekenen op onze glaszetters als u problemen heeft met uw beglazing. Wij hebben ervaren glaszetters in dienst die altijd met een passende oplossing komen. Dankzij onze moderne gereedschappen heeft u binnen no time een nieuwe ruit in uw voordeur of kozijn. Wilt u weten welke mogelijkheden wij u kunnen bieden? Of heeft u direct een vakkundige glaszetter nodig? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u in Middenmeer en in de omgeving van Middenmeer van dienst zijn. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0223 - 79 90 15. Wij staan u graag te woord. Of vul onderstaand contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

Contactformulier

Ochtend
Middag
Avond