Glasschade in Den Helder?

Glasschade komt nooit gelegen. Een voetbal knalt door de ruit, een dicht gewaaide deur zorgt voor glasscherven of een weg schietende steen veroorzaakt een ster in het raam. Vervelend en hoe kom je er weer van af? Door de hulp van een van onze bekwame glaszetters! Onze 24-uurs service bij glasschade garandeert een snelle en vakbekwame hulp, het hele jaar door! Woont u in Den Helder of omgeving Den Helder en heeft u snel hulp nodig bij glasschade, neem dan contact op Glaspunt B.V..

Uw glaszetter is in de regio Den Helder met recht de specialist op het gebied van levering, het zetten en de reparatie van glas in Den Helder. En met onze snelle en efficiënte 24-uurs service bent u verzekerd van snelle hulp bij glasschade.

De werkwijze van onze glasservice

Onze glaszetters zijn altijd snel ter plaatse om met de reparatie te beginnen. Door onze zeer goed geassorteerde glaskar kunnen wij meestal direct een permanente oplossing plaatsen. Mocht dit echter niet mogelijk zijn, dan kiest onze specialist voor het plaatsen van een noodoplossing. Zo bent u voorlopig weer beschermd tegen bijvoorbeeld atmosferische invloeden en inbraak. Vervolgen plaatsen wij zo spoedig mogelijk een permanente oplossing. Onze glasservice is dan ook een effectieve oplossing voor plotselinge glasschade!